Etsimme myyntineuvottelijaa

16.5.2017 15:46

Signcom on suurkuva-alan laitteiden ja materiaalien maahantuoja. Myymme erikoispainamisen laitteet, materiaalit, värit, ohjelmistot ‒ kaiken mitä mainostuotantoon ja suurkuvatulostamiseen tarvitaan. Signcom Oy aloitti toimintansa 1.9.2011 ja olemme vajaassa kuudessa vuodessa saavuttaneet vakiintuneen markkina-aseman ja yli 4 miljoonan euron liikevaihdon. Toimintamme edelleen kasvaessa etsimme myyntitiimiimme suurkuvalaitteiden ja -materiaalien

 

MYYNTINEUVOTTELIJAA

 

Arvoihimme kuuluvat ammattimaisuus, luotettavuus, joustavuus ja reilu hinnoittelu. Tavoitteemme on olla Suomen luotettavin visuaalisen viestinnän laitteiden, -materiaalien ja ohjelmistojen maahantuoja, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisen teknisen tuen ja ammattitaitoisen huollon. 

Signcom Oy toimii yrittäjävetoisesti, mutta kuuluu samalla kansainväliseen Igepa-ryhmään. Tämä antaa toiminnallemme ison kansainvälisen yrityksen tuen ja kansainväliset päämiessuhteet, mutta jättää tilaa paikalliselle päätöksenteolle. 

Hakijalta arvostamme graafisen alan ja/tai mustesuihkutulostamisen tuntemusta sekä mainostuotannon ja sen materiaalien tuntemusta. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työ edellyttää ajokorttia ja matkustamista toisinaan sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tarjoamme 

- Huippuluokan tuotteet ja ratkaisut kasvavalla alalla

- Haastavan tehtävän mielenkiintoisessa asiakaskentässä

- Nuorekkaan työilmapiirin ja mukavat kollegat

Hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää 7.6.2017 mennessä osoitteeseen: rekry@signcom.fi

Lisätietoja asiassa antaa toimitusjohtaja Samuli Vuorenhela 040 8353 124


Takaisin