tulostettu t-paita

news/09.03.2018

Signcom Brother-vaatetulostimien edustaja Suomessa

Signcom on aloittanut Brotherin vaatetulostimien edustajana Suomessa. Esittelemme 14.-15.3.2018 Sign, Print & Pack -messuilla uuden GTX -paitatulostimen, joka nostaa paitojen tulostusnopeuden ja laadun uudelle tasolle. Messujen jälkeen tulostin on nähtävänä Signcomin demotiloissa Helsingin Hermannissa.

Uuden koneen värit ovat aikaisempaa edullisemmat ja kirkkaammat. Tulostusnopeus on nelivärisenä alle 1 minuuttia/paita ja CMYK + valkoisella osavärillä 1:27 minuuttia/paita. Näin ollen tulostimella voi tehdä jopa 50 valkoista paitaa tai 35 värillistä paitaa valkoisella osavärillä tunnissa. Vanhaan GT-381 malliin verrattuna on nopeuden lisäksi kasvanut myös tulostusalue, joka on nyt maksimissaan 40,6 cm x 53,3 cm.

Laitteella on mahdollista tulostaa t-paitojen lisäksi erilaisia tekstiilejä, kuten kasseja, lippalakkeja, huppareita, housuja ja esimerkiksi lasinalustoja tai hiirimattoja. Värit ovat Oeko-Tex sertifioituja, joten ne soveltuvat esim. lastenvaatteisiin. Tulostettu pinta on erittäin kestävä ja läpäisee mm. AATCC-pesutestit.